declaratii rectificative

pinteans

declaratii rectificative

#1 Mesaj de pinteans »

Cum pot sa fac declaratie rectificativa la declaratiile CAS, sanatate. Unde am optiunea. Mersi

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Intraţi în Operaţii - State salarii şi apăsaţi F1.
În principiu: la CAS şi şomaj se selectează anexa cu detalii despre salariaţi şi pe coloana Tip se selectează tipul de rectificare, la sănătate se relistează şi se regenerează declaraţiile neexistînd noţiunea de "rectificativă" la aceste declaraţii, la CCI şi ITM se bifează opţiunea corespunzătoare, cu observaţia că la CCI dacă ai CM se selectează tipul rectificării în anexa cu CM.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

cretum

#3 Mesaj de cretum »

Am concediu medical suportat din FNUASS . In luna curenta ceea ce aveam de plata afost suma mai mica decit conced. med. deci a ramas sold debitor in ct. contr. 0.85% In luna urmatoare e corect sa trec in decl de la sanatate la K.Total sume de recuperat din lunile anterioare? (ceea ce eu nu am facut)Ar trebui sa fac rectificative?Multumesc

cretum

#4 Mesaj de cretum »

Va rog poate imi da si mie un raspuns cineva. Multumesc

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Da.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

cretum

#6 Mesaj de cretum »

multumesc frumos.Miine le depun.

cretum

#7 Mesaj de cretum »

Am facut mai multe decl. rect. la sanatate si toate au fost bune in afara de una si nu stiu de ce , spunea doamna (care era foarte scumpa la vorba )ca e ceva la anexa2 Eu am avut de plata 48 la cci, conced. med. 25 din cci si am pus diferenta de 23 la rd. k ptr. ca am de recuperat din urma. Deci dupa rectif. mea era de pl. 0 Dar nu o primeste .Poate imi spune si mie cineva ce gresesc.Mentionez ca am si un certf. cu o zi la urgenta suport. de angajator si cind salvez imi spune sa pun codul ,il pun in anexa 2 dar tot nu a fost corect la depunere.Va multumesc

cretum

#8 Mesaj de cretum »

As vrea sa stiu daca e corect concediu urgenta , initial ptr. o zi sa fie suportat de angajator sau din CCI?

cretum

#9 Mesaj de cretum »

Ma strofoc sa fac decl. asta rect. ptr. 23 lei ca trebuie sa corespund cu finantele.Luna viitoare trebuie sa depun sarcina si lehuzie sa incasez si din cauza asta imi cere si fisa de la fisc.

cretum

#10 Mesaj de cretum »

Doamna scumpa la vorba a dat un bilet cu urmatoarea insemnare 0<>25 nu stiu ce inseamna.

cretum

#11 Mesaj de cretum »

Nu ma poate ajuta nimeni cu rect. la sanatate? va rog frumos.

cretum

#12 Mesaj de cretum »

Poate incearca cineva sa ma ajute.

cretum

#13 Mesaj de cretum »

se poate sa se rezolve daca merg si la anexa 2 si salvez decl. rect. 1 modificat?Asta nu am facuto pina acum . Sa vedem miine daca imi primeste decl.

stoicat

#14 Mesaj de stoicat »

cretum scrie:Nu ma poate ajuta nimeni cu rect. la sanatate? va rog frumos.
La aceste declaraţii nu există rectificative. În cazul în care se corectează date anterioare, se vor regenera şi relista declaraţiile pentru acea perioadă.

Concediu medical -urgenta-de 1 zi se suporta din fd.salarii( de angajator ,cum ziceti )

De ce trebuie sa corectati decl. cu 23lei?Ce ati gresit la decl.facuta initial ?
Nu inteleg ce vreti sa zice-ti prin ,,trebuie sa potrivesc cu fisa de la finante.."nu stiu daca bine am retinut.
Dati mai multe detalii ca sa puteti primi un raspus .

Iertati-ma ,acum am vazut primul mesaj cu explicatii.E vorba de decl.CCI nu de sanatate cum gresit v-ati exprimat .Decl.CCI are si rectificativa.
Dupa mine in
anexa 1 ar trebui sa aveti;
-rd.F.......................48 lei
-rd.J1.....................25 lei
-rd.K......................23 lei-(din lunile anterioare doar 23 lei aveti de recuperat?)daca n-ati cerut documentat restituirea diferentelor intre c/v indem.-cci datorat.
-rd.M........................0
In anexa 2 ati trecut codul de urgenta la certificatul de 1 zi suportat din fd.salarii?

cretum

#15 Mesaj de cretum »

Declaratia mea rect. este asa cum ati descriso dv. Astazi ma duc din nou cu ea. In plus fata de ieri am mers in anexa 2 si am pus rect. si modificat la fiecare cert. med. chiar de nu am modificat nimic. Eu nu vreau decit sa imi prinda 23 lei la rd. K Vizibil decl este corecta. Multumesc f f mult.

Scrie răspuns