declaratii rectificative
declaratii rectificative
Cum pot sa fac declaratie rectificativa la declaratiile CAS, sanatate. Unde am optiunea. Mersi
Intraţi în Operaţii - State salarii şi apăsaţi F1.
În principiu: la CAS şi şomaj se selectează anexa cu detalii despre salariaţi şi pe coloana Tip se selectează tipul de rectificare, la sănătate se relistează şi se regenerează declaraţiile neexistînd noţiunea de "rectificativă" la aceste declaraţii, la CCI şi ITM se bifează opţiunea corespunzătoare, cu observaţia că la CCI dacă ai CM se selectează tipul rectificării în anexa cu CM.
În principiu: la CAS şi şomaj se selectează anexa cu detalii despre salariaţi şi pe coloana Tip se selectează tipul de rectificare, la sănătate se relistează şi se regenerează declaraţiile neexistînd noţiunea de "rectificativă" la aceste declaraţii, la CCI şi ITM se bifează opţiunea corespunzătoare, cu observaţia că la CCI dacă ai CM se selectează tipul rectificării în anexa cu CM.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am concediu medical suportat din FNUASS . In luna curenta ceea ce aveam de plata afost suma mai mica decit conced. med. deci a ramas sold debitor in ct. contr. 0.85% In luna urmatoare e corect sa trec in decl de la sanatate la K.Total sume de recuperat din lunile anterioare? (ceea ce eu nu am facut)Ar trebui sa fac rectificative?Multumesc
Am facut mai multe decl. rect. la sanatate si toate au fost bune in afara de una si nu stiu de ce , spunea doamna (care era foarte scumpa la vorba )ca e ceva la anexa2 Eu am avut de plata 48 la cci, conced. med. 25 din cci si am pus diferenta de 23 la rd. k ptr. ca am de recuperat din urma. Deci dupa rectif. mea era de pl. 0 Dar nu o primeste .Poate imi spune si mie cineva ce gresesc.Mentionez ca am si un certf. cu o zi la urgenta suport. de angajator si cind salvez imi spune sa pun codul ,il pun in anexa 2 dar tot nu a fost corect la depunere.Va multumesc
La aceste declaraţii nu există rectificative. În cazul în care se corectează date anterioare, se vor regenera şi relista declaraţiile pentru acea perioadă.cretum scrie:Nu ma poate ajuta nimeni cu rect. la sanatate? va rog frumos.
Concediu medical -urgenta-de 1 zi se suporta din fd.salarii( de angajator ,cum ziceti )
De ce trebuie sa corectati decl. cu 23lei?Ce ati gresit la decl.facuta initial ?
Nu inteleg ce vreti sa zice-ti prin ,,trebuie sa potrivesc cu fisa de la finante.."nu stiu daca bine am retinut.
Dati mai multe detalii ca sa puteti primi un raspus .
Iertati-ma ,acum am vazut primul mesaj cu explicatii.E vorba de decl.CCI nu de sanatate cum gresit v-ati exprimat .Decl.CCI are si rectificativa.
Dupa mine in
anexa 1 ar trebui sa aveti;
-rd.F.......................48 lei
-rd.J1.....................25 lei
-rd.K......................23 lei-(din lunile anterioare doar 23 lei aveti de recuperat?)daca n-ati cerut documentat restituirea diferentelor intre c/v indem.-cci datorat.
-rd.M........................0
In anexa 2 ati trecut codul de urgenta la certificatul de 1 zi suportat din fd.salarii?