Buna ziua.
Am intampinat probleme la depunerea la AFP a declaratiilor 100 si 102 pentru luna iulie. Intr-adevar difera formatul din Saga de cel de la MFP. Se vor actualiza aceste declaratii?
Multumesc!
Actualizare D100 si 102
-
Atasez si eu acestui topic urmatoarea problema: in Vrancea, dischetele cu bilanturile din Saga, nu au mers , au spus ca nu-i compatibil programul cu al lor de la finante. Pana la urma, pentru 9 bilanturi am stat vreo 2 ore si le-a "plimbat" programatoarea prin alte foldere sau programe si am rezolvat-o.
Lucrez de 4 ani cu Saga, dar nu s-a mai intamplat. A mai patit asa cineva? Ma gandesc deja la celelalte de sfarsit de an, pentru ca au spus ca nu mai fac alta data "gestul" de a ma ajuta, pentru ca dureaza prea mult.
Lucrez de 4 ani cu Saga, dar nu s-a mai intamplat. A mai patit asa cineva? Ma gandesc deja la celelalte de sfarsit de an, pentru ca au spus ca nu mai fac alta data "gestul" de a ma ajuta, pentru ca dureaza prea mult.
La bilanţ s-a făcut o rectificare în 28.07 pentru care s-au şi trimis mailuri de notificare. E postat pe forum ce şi cum: http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=8632
Era suficient să redescărcaţi şi să reinstalaţi actualizarea, apoi să salvaţi pe dischetă bilanţul.
Era suficient să redescărcaţi şi să reinstalaţi actualizarea, apoi să salvaţi pe dischetă bilanţul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
M-am gandit ca s-ar putea sa fie o problema la program, eu am facut bilanturile inainte de 28.07, dar din pacate nu am primit nici o notificare cu modificarea de care spui Tomac, altfel as fi facut actualizarea asa cum le-am facut pe toate. Si am mai fost cu inca 2 persoane care lucreaza cu Saga, care au patit exact la fel, si nu am primit nici o modificare la program, abia astazi vad ca a sosit o alta varianta la Saga C.
Oricum bine ca este rezolvata problema.
O zi buna!
Oricum bine ca este rezolvata problema.
O zi buna!