Actualizare D100 si 102

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
cocaa446

Actualizare D100 si 102

#1 Mesaj de cocaa446 »

Buna ziua.
Am intampinat probleme la depunerea la AFP a declaratiilor 100 si 102 pentru luna iulie. Intr-adevar difera formatul din Saga de cel de la MFP. Se vor actualiza aceste declaratii?
Multumesc!

cretum

#2 Mesaj de cretum »

Am depus decl. pe luna iulie dar nu am avut nici o problema.

belibouc436

#3 Mesaj de belibouc436 »

Atasez si eu acestui topic urmatoarea problema: in Vrancea, dischetele cu bilanturile din Saga, nu au mers , au spus ca nu-i compatibil programul cu al lor de la finante. Pana la urma, pentru 9 bilanturi am stat vreo 2 ore si le-a "plimbat" programatoarea prin alte foldere sau programe si am rezolvat-o.
Lucrez de 4 ani cu Saga, dar nu s-a mai intamplat. A mai patit asa cineva? Ma gandesc deja la celelalte de sfarsit de an, pentru ca au spus ca nu mai fac alta data "gestul" de a ma ajuta, pentru ca dureaza prea mult.

calfav

#4 Mesaj de calfav »

Ar mai fi o varianta si anume sa exporti datele in programul lor de bilant, si faci salvarea pe discheta de acolo, si o sa mearga, si chiar mai mult ai si salvat bilantul in varianta ministerului, in cazul in care ai vreodata nevoie.

tomac

#5 Mesaj de tomac »

La bilanţ s-a făcut o rectificare în 28.07 pentru care s-au şi trimis mailuri de notificare. E postat pe forum ce şi cum: http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=8632
Era suficient să redescărcaţi şi să reinstalaţi actualizarea, apoi să salvaţi pe dischetă bilanţul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

belibouc436

#6 Mesaj de belibouc436 »

M-am gandit ca s-ar putea sa fie o problema la program, eu am facut bilanturile inainte de 28.07, dar din pacate nu am primit nici o notificare cu modificarea de care spui Tomac, altfel as fi facut actualizarea asa cum le-am facut pe toate. Si am mai fost cu inca 2 persoane care lucreaza cu Saga, care au patit exact la fel, si nu am primit nici o modificare la program, abia astazi vad ca a sosit o alta varianta la Saga C.
Oricum bine ca este rezolvata problema.
O zi buna!

cretum

#7 Mesaj de cretum »

Si eu am avut probleme cu dischetele cu bilantul si le-a rezolvat la biroul informatic.S-a putut ca dn. de la ghiseu a fost draguta si s-a dus ea,ca altfel plecam cu ele acasa.(11 bilanturi)

Scrie răspuns