Schimbare mail

achimg

Schimbare mail

#1 Mesaj de achimg »

Nu stiu daca s-a mai pus vreodata problema asta, dar eu as vrea sa-mi schimb adresa la care primesc mail-urile referitoare la aparitia update-urilor la program, si nu gasesc niciunde optiunea asta. Adresa actuala la care le primesc este [email protected], si as dori sa le primesc la [email protected]. Asta in caz ca cineva binevoieste sa ma ajute.
Multumesc,
O zi buna
Ghita Achim

herganiec

Re: Schimbare mail

#2 Mesaj de herganiec »

achimg scrie:Nu stiu daca s-a mai pus vreodata problema asta, dar eu as vrea sa-mi schimb adresa la care primesc mail-urile referitoare la aparitia update-urilor la program, si nu gasesc niciunde optiunea asta. Adresa actuala la care le primesc este [email protected], si as dori sa le primesc la [email protected]. Asta in caz ca cineva binevoieste sa ma ajute.
Multumesc,
O zi buna
Ghita Achim
Si s-a rezolvat ? si pe mine m-ar interesa....

Doriana

#3 Mesaj de Doriana »

rezolvarea ar fi sa scrii pm la administrator sau mai rapid cred ca s-ar rezolva prin mail la ofice la ei, si iti fac ei modificarea ceruta.... :idea:
asa pe forum poate administratorul nu citeste zilnic toate mesajele noastre, in limita timpului sau... :P
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

herganiec

Re: Schimbare mail

#4 Mesaj de herganiec »

achimg scrie:Nu stiu daca s-a mai pus vreodata problema asta, dar eu as vrea sa-mi schimb adresa la care primesc mail-urile referitoare la aparitia update-urilor la program, si nu gasesc niciunde optiunea asta. Adresa actuala la care le primesc este [email protected], si as dori sa le primesc la [email protected]. Asta in caz ca cineva binevoieste sa ma ajute.
Multumesc,
O zi buna
Ghita Achim
S-a rezolvat cu profilul iar acum se poate modifica. Acolo se poate schimba şi adresa de email pe care să primeşti noutăţile. :lol:

Scrie răspuns