situatie furnizori

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
deacg555

situatie furnizori

#1 Mesaj de deacg555 »

Am o problemutza si nu ii gasesc solutia. La un furnizor imi apare sold pe minus in situatie furnizori. In balanta imi apare ca platit. Fac precizarea ca factura factura este dinainte de bilantul din iunie. Am incercat si varianta cu reglare de acolo din situatie furnizori, dar nu am ce regla ce acolo.
Ce pot face? ca asa tot port dupa mine in situatie minusul acela.

dogarus680

Re: situatie furnizori

#2 Mesaj de dogarus680 »

deacg555 scrie:Am o problemutza si nu ii gasesc solutia. La un furnizor imi apare sold pe minus in situatie furnizori. In balanta imi apare ca platit. Fac precizarea ca factura factura este dinainte de bilantul din iunie. Am incercat si varianta cu reglare de acolo din situatie furnizori, dar nu am ce regla ce acolo.
Ce pot face? ca asa tot port dupa mine in situatie minusul acela.
Ai facut plata sau ai inregistrat intrarea in "Articole contabile"!
"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'"

deacg555

situatie furnizori

#3 Mesaj de deacg555 »

S-a facut plata atunci din articole contabile. Avand in vedere ca plata s-a facut in iulie si factura e din iunie, din programul in lei vechi .

dogarus680

Re: situatie furnizori

#4 Mesaj de dogarus680 »

deacg555 scrie:S-a facut plata atunci din articole contabile. Avand in vedere ca plata s-a facut in iulie si factura e din iunie, din programul in lei vechi .
Spune-mi daca am inteles bine. Factura a fost inregistrata la "Intrari" (iunie) si plata la "Articole contabile" (iulie)?
"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'"

burceanuv

#5 Mesaj de burceanuv »

Incearca sa modifici in articole contabile pentru suma in cauza contul 401,sa aiba acelasi analitic si pe debit si pe credit;sau in luna curenta vii cu reglare prin stornare si repunere corecta a analiticului pt furnizorul respectiv.in articole contabile.Succes

deacg555

#6 Mesaj de deacg555 »

multumesc. nu ma ajuta faza cu analiticele din cauza ca nu imi modifica nimic la situatie furnizori. mai astept sugestii :)

burceanuv

#7 Mesaj de burceanuv »

CRED CA NU AI INCERCAT,daca analizezi inregistrarile din articole contabile sigur sunt unele fara analitic la furnizor,in momentul in care vei completa analiticul sau vii cu stornare si repunere corecta imposibil sa nu-ti dea componenta cu soldul.In felul acesta nu se corecteaza decat situatia de furnizori,soldului contului ramanand neschimbat.

Scrie răspuns