probleme revisal

cozmac679

probleme revisal

#1 Mesaj de cozmac679 »

desi am dat cautare nu am gasit raspuns la aceasta problema ,va rog sa mi raspundeti daca cineva stie :cu noua lege se raporteaza in revisal contractul de munca cu o zi inainte de angajare,ii dau nr intern il trimit ,dar nu reusesc sa inregistrez nr dat de itm , va rog am control itm .

balazse

#2 Mesaj de balazse »

Pai apesi pe butonul modific -> faci modificicarea -> salvezi -> faci un nou export -> incarci fisierul online sau mergi cu discheta la itm.

cozmac679

#3 Mesaj de cozmac679 »

fac revisalul din saga , am incercat cu modific si
imi dubleaza salariatul

cozmac679

#4 Mesaj de cozmac679 »

ori il dubleaza ori nu se intimpla nimic, poate imi scapa ceva mie si cind il introduc prima data cu nr de contract intern nu fac ceva corect

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Din pacate nu am lucrat cu Revisal-ul din Saga, ci doar in cel pus la dispozitie de itm. :oops:

petriself

#6 Mesaj de petriself »

Nr.si data contract.ITM trebuie introdusa in Salariati - in dreapra penultima coloana (pozitionat pe salariatul respectiv) si in Contracte de la Reg.evid.sala la col. Nr.contract si Data ITM.
Nu se Adauga nimic la Modificare data contract in partea de jos a ecranului.
La Cluj N. nu se cere sa se retrimita disketa sau online dupa completarea Nr.ITM, ci se duce atunci cand faci o alta modificare.

avramg

#7 Mesaj de avramg »

ca sa eviti asemenea probleme de ce nu mergi la ITM sa inregistrezi contractul cu o zi inainte?.....eu asa procedez si cind transmit la registrul electronic transmit si cu nr de contract dat de ITM.

cozmac679

#8 Mesaj de cozmac679 »

cam asa ar trebui , dar cum nu au toate documentele si vor sa angajeze ca vine itm in control tot noi trebuie sa ne sacrificam, ca deh sintem contabili

tabacariue

#9 Mesaj de tabacariue »

cum inregistrez in revisal o intreprindere individuala,intrucat imi apare sa selectez doar PF sau PFA .

cozmac679

#10 Mesaj de cozmac679 »

revin, am avut control itm suceava si mi au zis sa fac cerere de anulare la pozitiile care sint dublate in revisal,a mai facut cineva asta?

bolbai

#11 Mesaj de bolbai »

Cand introduci contractul in saga si il transmiti online la revisal trebuie sa ai gr5ija sa introduci aceleasi date de fiecare data. Adica e f bine sa transmiti intotdeauna modificarile tot din saga, si la nr contractului intern sa fie nr intern , la cel dat de itm sa apara nr dat de itm. Deoarece se dub;leaza in momentul in care schimb ceva la nr contarctului. modificarea se poate face si online prin corectii la contractele dublate, ai buton de corectie si evisalul din saga.
Ioana B

Scrie răspuns