probleme revisal
probleme revisal
desi am dat cautare nu am gasit raspuns la aceasta problema ,va rog sa mi raspundeti daca cineva stie :cu noua lege se raporteaza in revisal contractul de munca cu o zi inainte de angajare,ii dau nr intern il trimit ,dar nu reusesc sa inregistrez nr dat de itm , va rog am control itm .
Nr.si data contract.ITM trebuie introdusa in Salariati - in dreapra penultima coloana (pozitionat pe salariatul respectiv) si in Contracte de la Reg.evid.sala la col. Nr.contract si Data ITM.
Nu se Adauga nimic la Modificare data contract in partea de jos a ecranului.
La Cluj N. nu se cere sa se retrimita disketa sau online dupa completarea Nr.ITM, ci se duce atunci cand faci o alta modificare.
Nu se Adauga nimic la Modificare data contract in partea de jos a ecranului.
La Cluj N. nu se cere sa se retrimita disketa sau online dupa completarea Nr.ITM, ci se duce atunci cand faci o alta modificare.
-
Cand introduci contractul in saga si il transmiti online la revisal trebuie sa ai gr5ija sa introduci aceleasi date de fiecare data. Adica e f bine sa transmiti intotdeauna modificarile tot din saga, si la nr contractului intern sa fie nr intern , la cel dat de itm sa apara nr dat de itm. Deoarece se dub;leaza in momentul in care schimb ceva la nr contarctului. modificarea se poate face si online prin corectii la contractele dublate, ai buton de corectie si evisalul din saga.
Ioana B