EROARE D112
Re: EROARE D112
Nu zic c-o fi sigur asta soluția, dar incearcă sa redescarci programul SAGA, versiunea FREE, bineînțeles nu înainte de a face o salvare a bazei de date.Baftă și ține-ne la curent !
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
La un contract de administrare (e vb de membri in Consiliul de Admin), eu nu am trecut nimic la "norma pe zi" din fisierul de salariati, am trecut in schimb la "ore pe luna", dar in declartie imi apare la tip contract ca fiind salariat cu norma intreaga si la ore lucrate 168. Unde gresesc?balazse scrie:Pentru NeseA
Textul "redescarcati si reactualizati", inseamna ca descarcati din nou actulizarea si sa il instalati, sau dati din nou "actualizare automata".
Pentru ErghelegiuD95
Verifica la "salariati" cat ai introdus in rubrica "norma pe zi", deaorece de acolo se preia intr-un fel suma, iar acele rubrici trebuiesc intocmite, deoarece asa era si inainte in declaratia de CAS.
Multumesc mult ! am rezolvat.
-
Am uitat sa mai spun ca la validare imi da erori la contributia pentru sanatate, atat a salariatilor cat si a societatii, deoarece declaratia pare ca nu tine seama de contributia colaborilor si calculeaza sume mai mici.
* ATENTIE - Creanta 07 … Contributia de sanatate datorata de asigurati difera de suma calculata: 116! (iar eu am 116+1 de la colaboratori =117)
* ATENTIE - Creanta 13 … Contributia de sanatate datorata de angajator, difera de suma calculata: 109! (iar eu am 109+1 de la colaboratori = 110)
* ATENTIE - Creanta 07 … Contributia de sanatate datorata de asigurati difera de suma calculata: 116! (iar eu am 116+1 de la colaboratori =117)
* ATENTIE - Creanta 13 … Contributia de sanatate datorata de angajator, difera de suma calculata: 109! (iar eu am 109+1 de la colaboratori = 110)
Cum ai configurat exact acel colaborator in "salariati"?
-
La tip contract am ales contract de administrare, la norma pe zi zero, la ore pe luna am pus o cifra acolo, sa zicem 5, i-am scos bifa de la toate contributiile inafara de sanatate. Prin urmare i se retine sanatate si impozit/salarii. Ce trebuie sa fac ca sa scap de aceste erori?
-
vad ca e o problema cu tiparirea OP-ului aferent TVA-ului pentru luniile anterioare. Sa fie vreo problema ? de asemenea vechea problema cu Mocanu Gabriela - contabil sef care apare la majoritatea firmelor ca reprezentant, desi nu cunosc o asemenea persoana ?
voua nu va apare aceasta persoana ca reprezentant pe decl 112 ?
Nu merge! Adica imi spune ca d112 a fost validat cu succes, a fost atasat fisierul decunica dar nu apare in coltul de jos agrafa cu el. Ar trebui sa il caut in alta parte? Este extraordinar, am facut o declaratie cu 10 minute inainte si apoi nu a mai mers! Am descarcat versiunea free, am descarcat actualizarea de ieri (aseara la 9...) nu stiu ce sa mai fac! Mai am 1 firma si nu mai merge! Noroc ca am salvat xml-ul la celelalte firme!
Vad ca e actualizat programul si azi 09.02.2011
Doar din cauza desteptilor de la finante!
Nu merge nici dupa actualizare!
Poate trebuie cautat fisierul in alta parte.
Nu merge nici dupa actualizare!
Poate trebuie cautat fisierul in alta parte.
Ai grija sa deschizi fisierul pdf care contine si codul fiscal.
1.când alegi perioada pt.tva, dai si o actualizare a decontului iar apoi o sa vezi ca butonul pt.tiparirea op-ului devine activsolovastru scrie:vad ca e o problema cu tiparirea OP-ului aferent TVA-ului pentru luniile anterioare. Sa fie vreo problema ? de asemenea vechea problema cu Mocanu Gabriela - contabil sef care apare la majoritatea firmelor ca reprezentant, desi nu cunosc o asemenea persoana ?
2.cât despre madam Mocanu Gabriela ar fi chiar culmea să apară și pe documentele noastre, ca reprezentant fiscal

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
...aceasta persoana apare la multe firme, si nu, nu e trecuta la semnaturi rapoarte
Instalați iarăși actualizarea la versiunea 367 și apăsați "Actualizare date" în ecranul declarației D112 din SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
am depus azi la iasi D112 facuta in saga...felicitari pentru program...a mers din prima...