declaratie inventar sanatate
Re: declaratie inventar sanatate
Va rog sa-mi spuneti de unde sa descarc programul cu declaratia de inventar pt.sanatate.Am tot incercat la www cnas.ro si am gasit numai formulare .Multumesc.
- fagarasa176
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
stie cineva care este AMENDA pentru nedepunerea acestei ''Declaratie-inventar'' ... ? ca eu nu am gasit nimic referitor la sanctionarea cu .. 'x ron' .. pentru nedepunere 

[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
Încă nu este
...dar mai este timp pentru fabricarea ei! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Eu zic pe aici s-ar incadra sanctiunea :
Cod Procedura Fiscala :
"ART. 219
Contravenţii
(1) Constituie contravenţii următoarele fapte:
....i) neîndeplinirea obligaţiilor privind transmiterea la organul fiscal competent sau, după caz, la terţe persoane a formularelor şi documentelor prevăzute de legea fiscală, altele decât declaraţiile fiscale şi declaraţiile de înregistrare fiscală sau de menţiuni;
(2) Contravenţiile prevăzute la alin. (1) se sancţionează astfel:
...
d) cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, pentru persoanele fizice, şi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei, pentru persoanele juridice, în cazul săvârşirii faptelor prevăzute la alin. (1) lit. a), b), g) - m);"
Cod Procedura Fiscala :
"ART. 219
Contravenţii
....i) neîndeplinirea obligaţiilor privind transmiterea la organul fiscal competent sau, după caz, la terţe persoane a formularelor şi documentelor prevăzute de legea fiscală, altele decât declaraţiile fiscale şi declaraţiile de înregistrare fiscală sau de menţiuni;
...
d) cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, pentru persoanele fizice, şi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei, pentru persoanele juridice, în cazul săvârşirii faptelor prevăzute la alin. (1) lit. a), b), g) - m);"
Codul de Procedura Fiscala
TITLUL X
Sancţiuni
ARTICOLUL 219
Contravenţii
b) neîndeplinirea la termen a obligaţiilor de declarare prevăzute de lege, a bunurilor şi veniturilor impozabile sau, după caz, a impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor sume;
d) cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, pentru persoanele fizice, şi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei, pentru persoanele juridice, în cazul săvârşirii faptelor prevăzute la alin. (1) lit. a), b), g)-m);
Codul Fiscal
Art. 296^20. - (1) Persoanele fizice şi juridice prevăzute la art. 2963 lit. e) şi g), precum şi instituţia publică prevăzută la art. 2963 lit. f) pct. 1 sunt obligate să depună la casele de asigurări de sănătate, până la 15 februarie 2011, Declaraţia-inventar privind contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate aflată în sold la 31 decembrie 2010 şi neachitată până la 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente, pe ani fiscali.
http://www.avocatnet.ro/content/forum|d ... 9&pageID=2

TITLUL X
Sancţiuni
ARTICOLUL 219
Contravenţii
b) neîndeplinirea la termen a obligaţiilor de declarare prevăzute de lege, a bunurilor şi veniturilor impozabile sau, după caz, a impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor sume;
d) cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, pentru persoanele fizice, şi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei, pentru persoanele juridice, în cazul săvârşirii faptelor prevăzute la alin. (1) lit. a), b), g)-m);
Codul Fiscal
Art. 296^20. - (1) Persoanele fizice şi juridice prevăzute la art. 2963 lit. e) şi g), precum şi instituţia publică prevăzută la art. 2963 lit. f) pct. 1 sunt obligate să depună la casele de asigurări de sănătate, până la 15 februarie 2011, Declaraţia-inventar privind contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate aflată în sold la 31 decembrie 2010 şi neachitată până la 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente, pe ani fiscali.
http://www.avocatnet.ro/content/forum|d ... 9&pageID=2

Never say never !
- danilevicis
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
danilevicis e minunat programelul , cine l-a facut? Multumim . 

foarte bun programelul, cred ca trebuie sa nu te mai lase cnas-ul sa depui ca esti mult mai bun decat ei , cat dura s-l faca si sa ni-l dea sa-l descarcam , ar trebuit postat pe sait-ul lor 

Never say never !
- danilevicis
a fost pus azi pe site-ul casei judetene sv. de acolo l-am luat.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Multumim reprezentantei Bucovinei, DanileviciS
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Eu am sunat azi (08.02.2011) la Casa de sanatate Mures si mi s-a spus ca trebuie depusa Declaratia inventar si daca este pe zero, inclusiv 0 la sume de recuperat (dar se trimite numai pe mail, NU si pe suport hartie).
Ce n-am inteles pana la urma cum trecem in Declaratia inventar cei care avem sume de recuperat dar nu am depus cerere de rambursare?? (ca din cate am citit pe forum aceste sume nu se pot prelua in D112). Se trece 0 in decl inventar si apoi se depune dosarul la Sanatate?
Multumesc.
Ce n-am inteles pana la urma cum trecem in Declaratia inventar cei care avem sume de recuperat dar nu am depus cerere de rambursare?? (ca din cate am citit pe forum aceste sume nu se pot prelua in D112). Se trece 0 in decl inventar si apoi se depune dosarul la Sanatate?
Multumesc.
-
Sunt si eu din Mures si am incercat sa sun la casa de sanatate dar nu am reusit sa vorbesc. Este suficient sa trimitem declaratia pe mail fara sa mai trimitem pe posta si nu mai este nevoie nici de certificatul de atestare fiscala de la finante? Multumesc.
- danilevicis
paturcai scrie:Multumim reprezentantei Bucovinei, DanileviciS

Se depune atat pe hartie, stamplilata si semnata, cat si pe e-mail, fara certificat fiscal
Parerea mea, ca se depune si pt cei care au in sold la 31 dec si neplatit pana la 31.01.
Exemplu. Daca am in sold la 31.12 de plata 183 lei si i-am achitat pe 20.01., trebuie sa declar in inventar ca am avut 183 lei. Deoarece, casa de sanatata vor verifica la finante si acolo apare 183 lei sold pana la 31.01. Deci un fel de inventar la 31.12., indiferent daca ceri sau nu rambursare, ei au nevoie sa vada inventarul sumelor. Parerea mea!