declaratie inventar sanatate
- balteanuc692
Re: declaratie inventar sanatate
Dar poate se uita la soldul de la 31 ianuarie la finante... 

-
deci...mai trebuie certificat de atestare fiscala???? ca dupa ce am mers ieri si am pierdut jumate de zi sa il scot...primesc un email cu o stire ca nu mai este necesar!!!!astia chiar nu mai au ce face????

- fagarasa176
nu mai trebe' bre'
cu toate ca ieri la constanta "urangutanii" astia de la sanatate inca il cereau...

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
mda...ca la noi de altfel...
excelent programelul postat de danielevicis , crede-ma le fac pe banda rulanta , si am vreo 30 de facut 

Never say never !
De ce nu pot sa transmit nimic pe forum??? Cnd vreau sa transmit imi cere din nou autentificare.Multumesc.
HELP !!! daca o firma a avut salariati in 2009 dar la 31.12.2010, implicit 2011 are datorii unde trec asta la 2009 sau la 2010
m-am tampit nu mai gandesc logic si sa ma scuzati daca cumva s-a mai discutat asta si nu am citit, helppppppppppppp

Never say never !
Dupa mine cred ca la ultumul an cu datorie,deci 2010.
Va rog daca puteti sa-mi puneti un program de la cas Cluj pt.ca in progamul lui fagaras pt.care-i multumesc,nu s-a deschis discheta pe motiv ca nu are o macheta aprobata de cas cluj.Adresa este www.cascluj.ro dar eu nu reusesc.Multumesc.
de ce nu se poate salva in format xsl?....am inteles ca declaratia trebuie transmisa online in format xsl,iar din program nu se poate salva?....
Asta este aberant muresans, sincer iti vine sa le dai in cap cu ele , trimite-le pe mail nu cu disketa la ei , ca-si prind degetele
am inceput sa fac loby pentru programelul ala folositi-l cu incredere , am facut 20 firme intr-o ora dar nu din cauza lui ci a mea ca au niste denumiri chinezesti
salveaza si xls si listezi declaratia
ms mult , asa am considerat si eu , dupa ce mi-am terminat cafeluta de baut
ca la 2010 sa trec accesorile ca pama atunci sunt calculate chiar daca nu are debite neplatite
am inceput sa fac loby pentru programelul ala folositi-l cu incredere , am facut 20 firme intr-o ora dar nu din cauza lui ci a mea ca au niste denumiri chinezesti

salveaza si xls si listezi declaratia
ms mult , asa am considerat si eu , dupa ce mi-am terminat cafeluta de baut

Never say never !
acum am terminat declaratiile , bun am 28 firme , fac cateun mail pentru fiecare sau le bag pe toate la gramada 

Never say never !
- balteanuc692
Inca mi-e frica sa trimit
Cica daca nu avem cerere de rambursare a sumelor din CCI trebe sa trecem zero la de recuperat si am pierdut banii... nu imi vine sa cred asa ceva. nu imi vine sa depun inca nimic. 

Eu zic că merg toate la grămadă!Că doar nu ne trimit nici o confirmare de primire, cu nr. de înregistrare, sau alte chestii de genul ăsta, nu?stire scrie:acum am terminat declaratiile , bun am 28 firme , fac cateun mail pentru fiecare sau le bag pe toate la gramada
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!