EROARE D112
Re: EROARE D112
Impartaseste-ne ce anume ai salvat pe CD.
Lumea spune ca trebuie si declaratia in format PDF si fisierul XML langa declaratie, adica pentru o firma de exemplu trebuiesc atat declaratia (care oricum contine XML-ul) cat si XML-ul.
Deci cum ai facut?
Lumea spune ca trebuie si declaratia in format PDF si fisierul XML langa declaratie, adica pentru o firma de exemplu trebuiesc atat declaratia (care oricum contine XML-ul) cat si XML-ul.
Deci cum ai facut?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
salvati doar pdf pe CD si tipariti tot din pdf
dupa ce validati pdf salvatil in alta locatie si il copiati pe CD Nu copiati pdf de unde se genereaxa automat
Cu toata rusinea marturisec, ca nu stiu cum se copiaza pe CD.Nu a fost necesar pana acum ,iar eu am invatat doare ce a fost necesar.Sincer ,nu am dispozitia necesara sa apelez la ai mei......
Pentru prima data sunt cam abatuta,fara chef,poate ar fi cazul sa renunt la cont.
Daca imi poate explica cineva,as fi f bucuroasa.Poate voi reusi fara sa apelez la cei din jurul meu.
Va multumesc anticipat.
Pentru prima data sunt cam abatuta,fara chef,poate ar fi cazul sa renunt la cont.
Daca imi poate explica cineva,as fi f bucuroasa.Poate voi reusi fara sa apelez la cei din jurul meu.
Va multumesc anticipat.
Pentru prima data fac si eu scrierea pe CD,la fel ca d-voastra am invatat doar ce a fost necesar si acum am apelat la bunavointa D-lui PaturcaI , va redau mesajul:
,,Dupa ce ati apasat pe butonul GENERARE PDF , se va deschide o declaratie in format PDF.
Pana sa se umple de cifre, daca aveti un mesaj in dreapta sus OPTIONS, alegeti varianta ALWAYS TRUST, si se va umple de cifre. Megeti in pagina 2 din declaratie si alegeti VALIDARE. Fiti atenta ca daca aveti concedii fara salariu si firma este cu salariile pe zero, SAGA omite sa treaca impozitul pe salarii. Faceti dumnevoastra acest lucru.
De asemenea SAGA atunci cand faceti OP-ul pentru Bugetul Asigurarilor Sociale, aduna si impozitul pe salarii, daca acesta exista. DECI MARE ATENTIE. Ca sa tipariti un OP, debifati impozitul pe salarii si faceti OP-ul pentru Bugete si pentru impozit salariu debifati bugetele si ramane doar impozitul pe salarii.
Aceasta declaratie se deschide cu ADOBE. Acest Adobe are in partea stanga sus: FILE
Apasati acolo, si alegeti Save as/salvare ca.
O sa fiti placut impresionata de faptul ca SAGA ne-a ajutat iarasi si la denumire pune direct: D112_codfiscal_anul_luna.pdf.
Alegeti un loc unde anume doriti sa faceti aceasta salvare.
Sa spunem ca doriti sa salvati pe desktop. Alegeti din fereastra care se deschide (care are titlu SAVE IN) o iconita pe care scrie DESKTOP, dand click pe ea, si apoi apasati butonul SAVE.
In acest moment declaratia se afla pe desktop. Puneti mouseul pe ea, dati click dreapta si alegeti SEND TO, si alegeti CD/DVD ROM, adica acolo unde aveti introdus CD-ul in unitate.
Succes."
PS:Nici gand sa abandonati ,,conta",nici eu nu sunt tanara .....
,,Dupa ce ati apasat pe butonul GENERARE PDF , se va deschide o declaratie in format PDF.
Pana sa se umple de cifre, daca aveti un mesaj in dreapta sus OPTIONS, alegeti varianta ALWAYS TRUST, si se va umple de cifre. Megeti in pagina 2 din declaratie si alegeti VALIDARE. Fiti atenta ca daca aveti concedii fara salariu si firma este cu salariile pe zero, SAGA omite sa treaca impozitul pe salarii. Faceti dumnevoastra acest lucru.
De asemenea SAGA atunci cand faceti OP-ul pentru Bugetul Asigurarilor Sociale, aduna si impozitul pe salarii, daca acesta exista. DECI MARE ATENTIE. Ca sa tipariti un OP, debifati impozitul pe salarii si faceti OP-ul pentru Bugete si pentru impozit salariu debifati bugetele si ramane doar impozitul pe salarii.
Aceasta declaratie se deschide cu ADOBE. Acest Adobe are in partea stanga sus: FILE
Apasati acolo, si alegeti Save as/salvare ca.
O sa fiti placut impresionata de faptul ca SAGA ne-a ajutat iarasi si la denumire pune direct: D112_codfiscal_anul_luna.pdf.
Alegeti un loc unde anume doriti sa faceti aceasta salvare.
Sa spunem ca doriti sa salvati pe desktop. Alegeti din fereastra care se deschide (care are titlu SAVE IN) o iconita pe care scrie DESKTOP, dand click pe ea, si apoi apasati butonul SAVE.
In acest moment declaratia se afla pe desktop. Puneti mouseul pe ea, dati click dreapta si alegeti SEND TO, si alegeti CD/DVD ROM, adica acolo unde aveti introdus CD-ul in unitate.
Succes."
PS:Nici gand sa abandonati ,,conta",nici eu nu sunt tanara .....
Va multumesc din suflet;D. stoicat.Nici domniilevoastre nu dormiti la aceasta ora tarzie.O sa ma descurc,am inteles toti pasi,dar acuma ma duc la culcare;voi incerca maine.
Noapte buna!

Noapte buna!

Cu multa placere ,
Noapte buna!
Noapte buna!
La salariatii care lucreaza ore suplimentare validarea D 122 are erori. Zice ca numarul de zile lucrate este mai mare decat numarul zilelor lucratoare din luna. Se poate corecta?
Si nu e asa?
Trebuia ca sa treceti la ALTE VENITURI ceea ce au lucrat ca ore suplimentare.
Faceti corectia si va merge.
Trebuia ca sa treceti la ALTE VENITURI ceea ce au lucrat ca ore suplimentare.
Faceti corectia si va merge.
pai de ce la alte venituri ?
nu se trec la rubrica <ore suplimentare> de la <detalii> ?
nu se trec la rubrica <ore suplimentare> de la <detalii> ?

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Sau acolo;
problema este sa nu ia mai multe ore in declaartia 112.
problema este sa nu ia mai multe ore in declaartia 112.
-
am incercat sa fac declaratia 112 din saga si imi salveaza fisierele pdf adobe reader dar nu mi le deschide !
de ce oare ? imi trebuie alta varianta de adobe reader ? eu am adobe reader 8.2 ! am auzit ca numai cu 10.01 merge dar am inceract sa il descarc de pe net dar imi zice ca nu suporta wind. meu ! ce pot sa fac sa nu formatez si sa schimb windows?
de ce oare ? imi trebuie alta varianta de adobe reader ? eu am adobe reader 8.2 ! am auzit ca numai cu 10.01 merge dar am inceract sa il descarc de pe net dar imi zice ca nu suporta wind. meu ! ce pot sa fac sa nu formatez si sa schimb windows?
adobe reader minim vers 9
Citiți HG 1397/2010 si o să înțelegeți de ce trece ore normă zilnică 8. La tip contract dpvd a timpului de lucru pune norma din SAGA.
Faceți și o actualizare de program.
Faceți și o actualizare de program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Eu am o nelamurire: am nevoie de adobe 8.2 ca sa le creez (site-ul ANAF accepta doar .pdf-uri create cu adobe 8.2), daaaaar, nu le pot seta optiunea "trust this doc. always" pentru ca asta se poate doar de la adobe 9.0 in sus.
Imi scapa mie ceva? Cert este ca acum am adobe 8.2 instalat pe comp. (ca sa le pot depune la anaf) si cand deschid 112 (pdf-ul salvat) nu imi apare bara aia de sus de unde sa aleg, si nici nu-mi populeaza fisierul cu datele firmei.
Imi scapa mie ceva? Cert este ca acum am adobe 8.2 instalat pe comp. (ca sa le pot depune la anaf) si cand deschid 112 (pdf-ul salvat) nu imi apare bara aia de sus de unde sa aleg, si nici nu-mi populeaza fisierul cu datele firmei.