Hai sa va zic una si mai tare ! La mine in oras (o "metropola" din Teleorman) calculatoarele de la Administratia Financiara nu au cititoare nici de cd nici de dvd. Ramane stick-ul. Dar pana acum nu au primit nici o declaratie (nici 101, nici 112) caci "nu se pot prelua". E de ras sau de plans ?
La noi se retine cd-ul, la voi se va retine stick-ul?
Totusi cum se va realiza ca stick-ul sa fie inchis? Adica sa nu se mai poate copia deasupra celuilalt fisier?
Pentru ca nu puteam lipsi cu ultima "nascocire" a unor minti bolnave: Pe CD (care trebuie sa fie unic, pentru ca si declaratia este unica) se accepta numai o singura declaratie a unei singure firme. Ai zece firme, 10 CD-uri pe care scrii codul fiscla, numele firmei, si tineti-va bine! SEMNATI PE CD.
Marturisesc ca a trebuit sa ma asez pe un scaun cand am auzit asa ceva.
Sa semnez pe CD?
Ca ce chestie?! Am reusit sa mai intreb: Dar stampila nu? <<Ei, ma luati la misto?; Zau ca astea sunt "directivele".>>
Nu spun la ce administratie din Bucuresti ca am prieteni buni pe acolo....
Nu pricep o chestiune: este o declaratie pe propria raspundere, semnez, pun stampila BA MAI MULT DACA AM GRESIT POT SA O RECTIFIC, si atunci la ce atatea masuri de precautie?
A depus cineva o declaratie 112 generata de SAGA pe site-ul MF ?
Eu am creat si semnat documentul, insa nu se incarca pe site. Ca si cand nu il recunoaste. Are cineva vreo idee ?
Ca sa mai facem haz de necaz: eu am auzit ca in afara de semnatura de pe CD trebuie sa mai atasam la el si copie dupa certificatul de botez (cel de la biserica) al administratorului si al nostru celor care depunem, neaparat cu grupa sanguina trecuta pe el !
am citit ce erori intampina unii...dar nimic din ce imi da mie...
validez 112...iar dupa ce semnez si inainte sa imi apara sa introduc parola imi apare:
Adobe reader
luna_r validate failed...dau ok si imi apare...
an_r validate failed...si tot asa...
den validate failed
caen validate failed
cif validate failed
sa fie din cauza versiunii adobe reader???...8.2 parca am...
Păi dacă așa e vorba, atunci să știți că eu nu îmi dau așa, cu una, cu două, semnătura mea cea scumpă pe un amărât de cd, ci am să fac legalizarea cd-ului la notar , pe bune!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!