dispozitie incasare/plata
- fagarasa176
-
Re: dispozitie incasare/plata
Cum procedez daca vreau sa anulez sumele din 455 in cazul unei societati cu asociat unic?
Nota contabila am priceput 455=758, dar ce sta la baza ei?
Nota contabila am priceput 455=758, dar ce sta la baza ei?
Când ați făcut nota 5311=4551 ați avut un contract de împrumut la bază.
Pentru 4551=7588 trebuie să aveți un act încheiat între părțile ce inițial au încheiat acel contract de împrumut, act din care să renunțe că cel ce a acordat împrumutul renunță la a recupera o anumită sumă din el.
Pentru 4551=7588 trebuie să aveți un act încheiat între părțile ce inițial au încheiat acel contract de împrumut, act din care să renunțe că cel ce a acordat împrumutul renunță la a recupera o anumită sumă din el.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
aveti un model de act incheiat intre asociat si societate prin care asoiatul renunta la o parte din sume depusa?
Declaratie irevocabila asociat, Hotarare AGA.
Este ciudat sa se inregistreze venit in conditiile in care ele n-au constituit cheltuiala (reluarea la venituri se face pt obligatii catre creditori comerciali nu pentru cei care au adus bani: actionari, banci). Atunci ele ar merge la capitaluri 4551 = 1068. Suportul ar fi principiul prevalentei economicului asupra juridicului.
Este ciudat sa se inregistreze venit in conditiile in care ele n-au constituit cheltuiala (reluarea la venituri se face pt obligatii catre creditori comerciali nu pentru cei care au adus bani: actionari, banci). Atunci ele ar merge la capitaluri 4551 = 1068. Suportul ar fi principiul prevalentei economicului asupra juridicului.
- balteanuc692
Pai si 1068 nu sunt elemente similare veniturilor care se impoziteaza?