CURS INSPECTOR RESURSE UMANE
Re: CURS INSPECTOR RESURSE UMANE
Dar s-a publicat pana acum vreo hotarare privind obligativitatea ca persoana care completeaza Revisal sa aiba calificare de Inspector RU? Sau este inca in faza de proiect?
Momentan e un proiect.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Azi s-a publicat in MO HG500 referitoare la revisal-transmitere si completare ; eu am citit pe un site doar o prelucrare a hotararii , vom vedea zilele urmatoare ce ne este rezervat 

-
gasiti aici:
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... atilor.php
De aici reieise ca nu este obligatoriu sa fii inspector de resurse umane ca sa transmite REVISAL-ul.
Inteleg ca se va modifica programul incepand cu 1 august...
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... atilor.php
De aici reieise ca nu este obligatoriu sa fii inspector de resurse umane ca sa transmite REVISAL-ul.
Inteleg ca se va modifica programul incepand cu 1 august...
Am pus o sinteza aici
Multumim de noutati.
As avea o intrebare la sinteza.
Ce se intelege prin "în ambele variante se va ține seama de legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal"? Adica fiecare societate care are ReviSal trebuie sa se inregistreze pentru a putea prelucra date cu caracter personal?
As avea o intrebare la sinteza.
Ce se intelege prin "în ambele variante se va ține seama de legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal"? Adica fiecare societate care are ReviSal trebuie sa se inregistreze pentru a putea prelucra date cu caracter personal?
Exact. Iar dacă se prestează un serviciu de către persoane înregistrate la ITM, atunci și prestatorii se vor înregistra.
Păi și-atunci cum? Am crezut că am scăpat de una și dăm de alta? 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- danilevicis
@tomac
Eu am o intrebare legata de blogul Saga Software. Exista posibilitatea abonarii la articolele nou aparute?
Eu am o intrebare legata de blogul Saga Software. Exista posibilitatea abonarii la articolele nou aparute?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Da. Prin RSS. Aveți în stânga paginii "Entries RSS". Click acolo li apoi se alege opțiunea de abonare.