am primit de la Certsign documentul confirmat,pe care din email pot sa-l deschid,dar dupa descarcare in calculator,nu mi se permite acest lucru.Imi da mesajul ca fisierul a fost distrus si nu se mai poate repara. Nici alte fisiere pdf de pe CD de instalare al Cerst sign,nu le pot deschide,cu mesajul ca nu exista.Ce s-o fi intamplat?Multumesc anticipat pentru raspuns,daca e cineva amabil....
Doar o presupunere. Este posibil ca sa este setat ca fisierele pdf se deschid cu alt program decat adobe, iar acel program nu il poate deschide.
Incearca sa dai un click drepta pe fisier -> mergi la "open with" -> si selectezi "adobe reader ...".
Aveam instalat Adobe Reader x,oare sa-l reinstalez tot pe acesta ,sau pe cel cerut de finante?Si,are ceva daca fac aceasta operatiune dupa ce am instalat de la Certsign toate softurile ttransmise de ei?Cred ca v-ati dat seama ca nu prea le am cu calculatoarele...
Am instalat Adobe 9.4,dar tot nu pot deschide documentul confirmat primit pe mail de la Certsign.L-am salvat totusi,din fereastra ''Descarca''(open si nu run,apoi save ) si am reusit sa-l trimit la ANAF si am scos si Decl.150.O fi bine?Ma tem sa nu am probleme mai departe.