intarzie actualizarile prin cd?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
danilevicis

intarzie actualizarile prin cd?

#1 Mesaj de danilevicis »

am o prietena care neavand internet , s-a abonat la saga cu actualizarile prin cd. a facut abonamentul cu aprox o saptamana in urma.
si acum este stresata cand va primi actualizarile pentru ca eu i am spus deja ca au venit la somaj si cas. si na mai este o saptamana pana pe 25. are si ea multe firme. m-a pus pe mine sa intreb cum vine prin posta aceste actualizari?

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

poti sa ii duci actualizarile pe un cd

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

:D :D :D :D :wink: sau i le ducem noi ...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

danilevicis

#4 Mesaj de danilevicis »

DA. ii duc eu cd ul cu actualizarile, dar cum ramane cu banii pe care i a platiti pt acest serviciu?...

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

ii recupereaza cand vine cd-ul
nu e vina saga soft ca dureaza o saptamana sa se plimbe un cd prin posta romana... trebuia sa se gandeasca ca cd-ul nu ajunge in 2 ore prin posta atunci cand a comandat si acest serviciu

parerea mea

russ

plata CD + declaratii somaj

#6 Mesaj de russ »

nu e corect..in legatura cu CD..o saptamana le trebuie sa ajunga prin posta..dar daca le trimite prin curier rapid??!!
...hi..ziceam si eu..fara suparare!!
am si eu colegi dezamagiti pe tema intarzierilor cu CD!!
o seara buna la toata lume! aa apropo la cj. nu mi-au preluat decl.la somaj , zic ca nici ei nu stiu de ce nu e bine ce am trimis!!

septimiuv

Re: plata CD + declaratii somaj

#7 Mesaj de septimiuv »

russ scrie:nu e corect..in legatura cu CD..o saptamana le trebuie sa ajunga prin posta..dar daca le trimite prin curier rapid??!!
pt ca ar costa 15 lei fiecare livrare

danilevicis

#8 Mesaj de danilevicis »

mai oameni buni. alta era problema cu posta. ea isi face treaba si in max 2-3 zile soseste cd ul. problema era ca intr-o saptamana au fost mai multe actulizari la saga (somaj, cas, etc). si eu ma intrebam cum trimit cei de la saga cd-urile? asteapta vreo 2-3 actualizari mai mari si trimit un cd, sau dupa fiecare actuzliare trimit imediat. ceea ce nu cred. asa ca nu posta e vinovata. doar intrebam modul in care saga hotaraste sa trimita cd-ul. caci acum iata au fost la salarii si suntem presati de termen. salutari si numai bine.

busteani

#9 Mesaj de busteani »

Pe de alta parte putem sa incercam sa ii intelegem pe cei de la saga, avand in vedere ca legile la noi se schimba peste noapte si sincer, nu stiu cine e ala care sa poate tina pasul cu ei.

danilevicis

#10 Mesaj de danilevicis »

mai am o intrebare. daca ii duc eu actualizare descarcata de pe net, mi-o va accepata calculatorul ei? avand in vedere ca are alt cod de identificare. cu parola mea va merge la calculatorul ei?

septimiuv

#11 Mesaj de septimiuv »

crezi ca saga face o actualizare pt fiecare abonament sau face o actualizare si fiecare isi baga codul ?

herganiec

#12 Mesaj de herganiec »

danilevicis scrie:mai am o intrebare. daca ii duc eu actualizare descarcata de pe net, mi-o va accepata calculatorul ei? avand in vedere ca are alt cod de identificare. cu parola mea va merge la calculatorul ei?
Actualizarea poate sa o ia de unde vrea, nu conteaza.. dar dupa instalarea programului (care e aceeasi pt toti) trebuie doar introdusa parola pt calculatorul respectiv pe care ai instalat (nici nu functioneaza alta).
Atata tot!

Asa ca revenind .. la actualizari pe CD.. daca doresti sa o ajuti ca sa aibe actualizarea mai repede decat daca vine prin posta, poti sa ii descarci actualizare de pe net, o pui pe un stick sau un CD si i-o duci .. o instaleaza si isi introduce codul pt calculatorul respectiv si gata.
Sper ca acum e clar.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns