intarzie actualizarile prin cd?
- danilevicis
intarzie actualizarile prin cd?
am o prietena care neavand internet , s-a abonat la saga cu actualizarile prin cd. a facut abonamentul cu aprox o saptamana in urma.
si acum este stresata cand va primi actualizarile pentru ca eu i am spus deja ca au venit la somaj si cas. si na mai este o saptamana pana pe 25. are si ea multe firme. m-a pus pe mine sa intreb cum vine prin posta aceste actualizari?
si acum este stresata cand va primi actualizarile pentru ca eu i am spus deja ca au venit la somaj si cas. si na mai este o saptamana pana pe 25. are si ea multe firme. m-a pus pe mine sa intreb cum vine prin posta aceste actualizari?
- danilevicis
plata CD + declaratii somaj
nu e corect..in legatura cu CD..o saptamana le trebuie sa ajunga prin posta..dar daca le trimite prin curier rapid??!!
...hi..ziceam si eu..fara suparare!!
am si eu colegi dezamagiti pe tema intarzierilor cu CD!!
o seara buna la toata lume! aa apropo la cj. nu mi-au preluat decl.la somaj , zic ca nici ei nu stiu de ce nu e bine ce am trimis!!
...hi..ziceam si eu..fara suparare!!
am si eu colegi dezamagiti pe tema intarzierilor cu CD!!
o seara buna la toata lume! aa apropo la cj. nu mi-au preluat decl.la somaj , zic ca nici ei nu stiu de ce nu e bine ce am trimis!!
Re: plata CD + declaratii somaj
pt ca ar costa 15 lei fiecare livrareruss scrie:nu e corect..in legatura cu CD..o saptamana le trebuie sa ajunga prin posta..dar daca le trimite prin curier rapid??!!
- danilevicis
mai oameni buni. alta era problema cu posta. ea isi face treaba si in max 2-3 zile soseste cd ul. problema era ca intr-o saptamana au fost mai multe actulizari la saga (somaj, cas, etc). si eu ma intrebam cum trimit cei de la saga cd-urile? asteapta vreo 2-3 actualizari mai mari si trimit un cd, sau dupa fiecare actuzliare trimit imediat. ceea ce nu cred. asa ca nu posta e vinovata. doar intrebam modul in care saga hotaraste sa trimita cd-ul. caci acum iata au fost la salarii si suntem presati de termen. salutari si numai bine.
- danilevicis
Actualizarea poate sa o ia de unde vrea, nu conteaza.. dar dupa instalarea programului (care e aceeasi pt toti) trebuie doar introdusa parola pt calculatorul respectiv pe care ai instalat (nici nu functioneaza alta).danilevicis scrie:mai am o intrebare. daca ii duc eu actualizare descarcata de pe net, mi-o va accepata calculatorul ei? avand in vedere ca are alt cod de identificare. cu parola mea va merge la calculatorul ei?
Atata tot!
Asa ca revenind .. la actualizari pe CD.. daca doresti sa o ajuti ca sa aibe actualizarea mai repede decat daca vine prin posta, poti sa ii descarci actualizare de pe net, o pui pe un stick sau un CD si i-o duci .. o instaleaza si isi introduce codul pt calculatorul respectiv si gata.
Sper ca acum e clar.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)