REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
septimiuv

Re: REVISAL - noua versiune

#121 Mesaj de septimiuv »

ai citit mail-ul de la saga?
te-ai uitat la tutorial?
ai citit informatiile scrise de tomac pe blog?
NU?
nasol!

cine raspunde o sa aiba probleme cu mine!!!! :evil:

sandam6

#122 Mesaj de sandam6 »

septimiu.. sincer chiar nu am chef de din astea ..

am citit chiar tot .. insa nu am inteles nimic .. din pacate ..
daca ... postyati de bine .. daca nu tot .. asa .. insa chiar nu iti inteleg amentintarile ?

sau te-ai trezit cu fata la cearceaf .. ?

de fapt asta nu pot pricepe
g. Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6 de pe site-ul
http://www.inspectiamuncii.ro/. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online.
unde naiba sa-l validez ? :(
Ultima oară modificat Mie Aug 17, 2011 11:43 am de către sandam6, modificat 1 dată în total.

solovastru

#123 Mesaj de solovastru »

Am in schimb si eu 2 probleme
- la o firma pe revisalul vechi ma pot autentifica cu ID si parola, iar pe cel nou, nu.
- la toate firmele daca incerc sa actualizez fisierul .rsv pe inspectiamuncii.ro (noul revisal) imi apare eroare cum ca datele angajatorului nu sunt identice cu cele de pe site-ul lor (pe site-ul lor toate firmele mele apar ca apartinand sect I Bucuresti)

Voi ati reusit careva sa depuneti revisal in formatul nou ?

Si apropo mai am o situatie mai delicata
- am preluat o firma cu peste 200 salariati. Se pare sa in urma cu cativa ani, fosta contabila a uitat sa treaca in revisal contracte/incetari, a.i. ceea ce e acolo e cam varza. In urma unui control (recent) s-a dispus rectificarea revisalului, dar ca indicatii au spus ca sa asteptam pana apare noul revisal. Intrebare - acest nou revisal il pot introduce corect ?: adica sa i-au toti salariatii existenti in Saga si sa-i trec acolo asa cum trebuie (corect de aceasta data) sau ei vor face legatura cu vechiul revisal si astfel se va vedea ca acolo am avut si alte contracte/incetari neoperate.

mersi de ajutor

filipn

#124 Mesaj de filipn »

am transmis in revisal online, cu noua versiune -ciudat nu pot vedea salariatii. asa este normal?

solovastru

#125 Mesaj de solovastru »

Din ce judet esti ?, la autentificare pe noul revisal in coltul din dreapta jos mie imim apare (in Mures) la toate firmele denumirea firmei, codul fiscal (totul corect pana acum) insa la adresa sector 1 Bucuresti (de aceea nu pot depune fisierul) imi da eroare la incarcare pe acest subiect.

Apropo, in vechiul revisal apareau toate contractele (+ cele incetate) iar pe noul revisal nu. Am crezut ca nu apar din cauza ca nu am incarcat nimic, insa vad ca spui ca chiar si asa cu o incarcare tot nu poti vizualiza nimic ? ciudat, atunci cum ma verific ?

Altceva
- am incercat sa sun la ITM, Teamnet, Inspectia Muncii, etc - nimeni nu stie nimic.. tipic romanesc

munteanud411

#126 Mesaj de munteanud411 »

Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

munteanud411

#127 Mesaj de munteanud411 »

Pe portalul nou, la Raport preluare, dati click pe sirul ala unde e trecut CUI etc. Mai dati niste clicuri, o sa va apara si salariatii si in dreptul fiecarui salariat, in stanga, este un "+". dati click si veti avea si detalii.
In privinta lui "Sector 1- Bucuresti", am transmis de ieri sau alaltaieri mail la suport registru. Nu este practic o eroare. Fisierele se incarca si se duc unde trebuie
Am incarcat 2 firme- una pe Constanta si una pe Focsani si a mers
Dan-

munteanud411

#128 Mesaj de munteanud411 »

bucura896 scrie:Ce termen avem pt a acualiza informatille in noul revisal? Si pana cand putem transmite revisal cu cel vechi? Stie cineva?
Stie HG 500 si OMM
Revisalul nou- contractele active - se incarca la 01/08 ca sa corespunda prevederilor legale.
Cu toate acestea, ai un termen de gratie de 90 zile ca sa introduci salarii etc la contractele existente la 01/08

Pe vechiul Revisal poti lucra pina transmiti primul fisier pe noul portal

In rest, La Sinaia painea costa 3 Ron, la Polul Nord e frig, presiunea atmosferica este in scadere.
Altceva?
Dan-

solovastru

#129 Mesaj de solovastru »

munteanud411 scrie:Pe portalul nou, la Raport preluare, dati click pe sirul ala unde e trecut CUI etc. Mai dati niste clicuri, o sa va apara si salariatii si in dreptul fiecarui salariat, in stanga, este un "+". dati click si veti avea si detalii.
In privinta lui "Sector 1- Bucuresti", am transmis de ieri sau alaltaieri mail la suport registru. Nu este practic o eroare. Fisierele se incarca si se duc unde trebuie
Am incarcat 2 firme- una pe Constanta si una pe Focsani si a mers
1. Banuiesc ca partea cu salariatii e valabila dupa ce a avut loc o prima incarcare a datelor, ca altfel chiar nu vad nimic.

2. Nu contest ca datele merg unde trebuie, problema e ca daca incerc sa trimit .rsv-ul pe site-ul lor imi da eroare cum ca adresa societatii nu corespunde cu ceea ce au ei pe site.

munteanud411

#130 Mesaj de munteanud411 »

solovastru scrie:Si apropo mai am o situatie mai delicata
- am preluat o firma cu peste 200 salariati.
Opereaza incetarile pe vechiul revisal ( ca Modificare sau Corectie) si incarca pe vechiul portal., chiar si cu data de azi a consemnarii datelor. La motiv corectie poti sa scrii "Eroare preluare server" ca oricum nu verifica nimeni)
Cum programul nou a aparut, incarca NUMAI contractele active cu toate detaliile.
Dan-

munteanud411

#131 Mesaj de munteanud411 »

solovastru scrie:
munteanud411 scrie:Pe portalul nou, la Raport preluare, dati click1. Banuiesc ca partea cu salariatii e valabila dupa ce a avut loc o prima incarcare a datelor, ca altfel chiar nu vad nimic.
Pai cum altfel? Iti cauti masina in parcare daca stii ca inca nu ti-ai cumparat-o?
Dan-

solovastru

#132 Mesaj de solovastru »

munteanud411 scrie: Opereaza incetarile pe vechiul revisal ( ca Modificare sau Corectie) si incarca pe vechiul portal., chiar si cu data de azi a consemnarii datelor. La motiv corectie poti sa scrii "Eroare preluare server" ca oricum nu verifica nimeni)
Cum programul nou a aparut, incarca NUMAI contractele active cu toate detaliile.
Ca sa pot opera pe vechiul program as avea nevoie de vechea structura de la Saga (noua structura face alte salvari, alt format banuiesc). In acest caz ar fi fost ideal sa nu fi facut actualizarea . Am alta solutie tehnica ?

septimiuv

#133 Mesaj de septimiuv »

sandam6 scrie:septimiu.. sincer chiar nu am chef de din astea ..

am citit chiar tot .. insa nu am inteles nimic .. din pacate ..
daca ... postyati de bine .. daca nu tot .. asa .. insa chiar nu iti inteleg amentintarile ?

sau te-ai trezit cu fata la cearceaf .. ?

de fapt asta nu pot pricepe
g. Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6 de pe site-ul
http://www.inspectiamuncii.ro/. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online.
unde naiba sa-l validez ? :(
daca nu ai inteles, e posibil sa te apuci de alta meserie
pentru contabilitate trebuie logica :twisted:

solovastru

#134 Mesaj de solovastru »

sandam6 scrie: unde naiba sa-l validez ? :(
Daca ai instalat fisierul salvat de pe inspectia muncii, odata cu deschiderea acestuia ai un ultim buton pe bara de stare care iti permite validarea fisierelor create cu alte aplicatii. La apasarea acestuia iti va cere sa selectezi fisierul de verificat (il ai in C\Temp\Revisal\Numefirma_cui_data.curenta.xml), iar la selectarea acestuia se va crea tot in c\temp\revisal un fisier identic insa nu cu extensia xml (ca cel verificat) ci cu extensia rsv (acesta ultimul va trebui incarcat pe itmonline)

sper ca nu am gresit in ceea ce am transmis

eugen01

#135 Mesaj de eugen01 »

sandam6 si...eventual septimiu :)

Am citit, am descarcat, si am ajuns la urmatoarele concluzii:
1.Descarcam, instalam afurisitu' de 500;
2.Din Saga facem export xml in folderul de care este.
3.Deschidem 500, si click-aim pe patratul pe care scrie validare registru non Revisal (ultimul in dreapta), unde...alegem documentul xml deja exportat in folderul de care este.

E bine ?? :roll:

Scrie răspuns