te-ai uitat la tutorial?
ai citit informatiile scrise de tomac pe blog?
NU?
nasol!
cine raspunde o sa aiba probleme cu mine!!!!

Stie HG 500 si OMMbucura896 scrie:Ce termen avem pt a acualiza informatille in noul revisal? Si pana cand putem transmite revisal cu cel vechi? Stie cineva?
1. Banuiesc ca partea cu salariatii e valabila dupa ce a avut loc o prima incarcare a datelor, ca altfel chiar nu vad nimic.munteanud411 scrie:Pe portalul nou, la Raport preluare, dati click pe sirul ala unde e trecut CUI etc. Mai dati niste clicuri, o sa va apara si salariatii si in dreptul fiecarui salariat, in stanga, este un "+". dati click si veti avea si detalii.
In privinta lui "Sector 1- Bucuresti", am transmis de ieri sau alaltaieri mail la suport registru. Nu este practic o eroare. Fisierele se incarca si se duc unde trebuie
Am incarcat 2 firme- una pe Constanta si una pe Focsani si a mers
Opereaza incetarile pe vechiul revisal ( ca Modificare sau Corectie) si incarca pe vechiul portal., chiar si cu data de azi a consemnarii datelor. La motiv corectie poti sa scrii "Eroare preluare server" ca oricum nu verifica nimeni)solovastru scrie:Si apropo mai am o situatie mai delicata
- am preluat o firma cu peste 200 salariati.
Pai cum altfel? Iti cauti masina in parcare daca stii ca inca nu ti-ai cumparat-o?solovastru scrie:munteanud411 scrie:Pe portalul nou, la Raport preluare, dati click1. Banuiesc ca partea cu salariatii e valabila dupa ce a avut loc o prima incarcare a datelor, ca altfel chiar nu vad nimic.
Ca sa pot opera pe vechiul program as avea nevoie de vechea structura de la Saga (noua structura face alte salvari, alt format banuiesc). In acest caz ar fi fost ideal sa nu fi facut actualizarea . Am alta solutie tehnica ?munteanud411 scrie: Opereaza incetarile pe vechiul revisal ( ca Modificare sau Corectie) si incarca pe vechiul portal., chiar si cu data de azi a consemnarii datelor. La motiv corectie poti sa scrii "Eroare preluare server" ca oricum nu verifica nimeni)
Cum programul nou a aparut, incarca NUMAI contractele active cu toate detaliile.
daca nu ai inteles, e posibil sa te apuci de alta meseriesandam6 scrie:septimiu.. sincer chiar nu am chef de din astea ..
am citit chiar tot .. insa nu am inteles nimic .. din pacate ..
daca ... postyati de bine .. daca nu tot .. asa .. insa chiar nu iti inteleg amentintarile ?
sau te-ai trezit cu fata la cearceaf .. ?
de fapt asta nu pot pricepe
g. Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6 de pe site-ul
http://www.inspectiamuncii.ro/. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online.
unde naiba sa-l validez ?
Daca ai instalat fisierul salvat de pe inspectia muncii, odata cu deschiderea acestuia ai un ultim buton pe bara de stare care iti permite validarea fisierelor create cu alte aplicatii. La apasarea acestuia iti va cere sa selectezi fisierul de verificat (il ai in C\Temp\Revisal\Numefirma_cui_data.curenta.xml), iar la selectarea acestuia se va crea tot in c\temp\revisal un fisier identic insa nu cu extensia xml (ca cel verificat) ci cu extensia rsv (acesta ultimul va trebui incarcat pe itmonline)sandam6 scrie: unde naiba sa-l validez ?