REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
munteanud411

Re: REVISAL - noua versiune

#316 Mesaj de munteanud411 »

cretum scrie:Dar daca am un salariat .....
1- Potrivit legislatiei, orice modificare ( decizie, act aditional) se consemneaza in SCRIS si se arhiveaza la dosarul de personal al salariatului ( potrivit aceleeasi legislatii)
2- Asa ca Revisal 5.0.6 il transmiti cu datele existente la 01.08. si ulterioare
3- In privinta timpului pentru raspunsuri, nimeni nu sta foarte bine ! Te-as trimite si pe tine la cele 20 de pagini anterioare si la legislatie dar asta ar insemna sa se piarda de 2 ori mai mult timp !
Dupa ce iti rezolvi problemele urgente, ia o pauza de la alte "aplicatii informatice" si incearca sa studiezi.
Nu 100% din sfaturile de pe forumuri sunt si viabile, dar pe Forumul SAGA solutiile sunt date de practicieni care au avut "norocul" sa beneficieze de controale si de contre cu autoritatile.
Drept rezultat- 99,90% dintre raspunsurile la probleme reprezinta solutia legala ( sau "pe sub bariera").
Singura conditie care se impune este CALMUL !
Dar ca sa fii calm in ziua de azi , iti trebuie si o anumita doza de "dunga rosie pe buletin"!
Spor la treaba!
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

chirodeaf543

#317 Mesaj de chirodeaf543 »

Imi cer scuze daca s-a mai discutat si n-am vazut eu.
Nu pot sa ma conectez pe portal versiune conforma cu HG 500/2011, imi da mesajul:"Autentificarea a eșuat. Vă rugăm să corectați erorile și să încercați din nou", am inteles ca trebuie sa fac prima depunere la ghiseu (ITM) in acest caz. Insa ma pot conecta la portalul versiune conforma cu HG 161/2006. Inca nu am facut actualizarea SAGA cu versiunea 381 si inca am vechea versiune de registru.
Pot sa transmit revisalul vechi pe portalul versiune conforma cu HG 161/2006 cu contracte si desfaceri dupa 01.08.2011? Ulterior dupa ce voi face atualizarea SAGA sa transmit din nou aceleasi contracte si desfaceri cu revisalul nou in portal versiune conforma cu HG 500/2011?
Intreb pt ca ma incurca faptul ca trebuie sa le depun la ghiseu in versiunea noua, in schimb inca am acces on line la aplicatia veche. Am aceasta problema de acces chiar si la o firma infiintata in 19.08.2011 pt care am primit parola in 23.08.2011 cu care am acces numai la aplicatia conforma cu HG 161/2006.

Scuze acum am vazut http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?p=94728

eugen01

#318 Mesaj de eugen01 »

despre diferenta "format vechi" si format nou, Cristi # 37 August 27th :
http://www.sagasoftware.ro/?p=254

eugen01

#319 Mesaj de eugen01 »

balazse scrie: O sugestie ar fi ca toti utilizatorii care posteaza pe forum despre ReviSal sa mentioneze daca posteaza despre:
- "ReviSal Saga vechi" (ReviSal-ul din programul Saga din vers.380 sau inferior, care coresrpunde celui oficiar vers.2.0.6);
- "ReviSal Saga nou" (ReviSal-ul din programul Saga din vers.381 sau superior, care coresrpunde celui oficiar vers.5.0.6);
- "ReviSal oficial 206" (programul ReviSal oficial vechi vers.2.0.6);
- "Revisal oficial 506" (programul ReviSal oficial nou vers.5.0.6);
- "Server 160" (adica conform HG.160/2006, pentru programul oficial cu vers.2.0.6);
- "Server 500" (adica conform HG.500/2011, pentru programul oficial cu vers.5.0.6);
sau ceva asemantor, pentru a putea intelege efectiv problema.

perfectasrl

#320 Mesaj de perfectasrl »

sandam6 scrie:stie cineva care sunt pasii de transformare a fisierului creat de saga de tip xml .. in fisier de tip .rvs ?
se poate deschide cu orice dezarhivator, eu am reusit cu Winrar. ce mi-e mie curios ca dupa ce am operat firma in revisalul nou si o modificare incepand cu 01.09.2011 la salariu, in fisierul rvs imi apare numai ultimul salariu, nu apare ca si modificare la salariul initial.

balazse

#321 Mesaj de balazse »

Precis au ei o optiune prin care pot genera un raport cum avem si noi in program.
Oricum pe ei, cred eu, ii intereseaza ca la un control sa mearga cu anumite informatii.

dragans410

#322 Mesaj de dragans410 »

Apropo de listari:
in Revisal oficial 506 exista trei rapoarte: Registru salariati, Contracte per salariat si Raportul per salariat.
in Revisal Saga nou (versiunea 381) nu gasesc dacat pe ultimul.
O fi prin alta parte sau nu este inca gata?

balazse

#323 Mesaj de balazse »

Poti sa trimiti un mail celor de la Saga, poate se va introduce si altele decat cele existente.

huzurui

#324 Mesaj de huzurui »

Buna ziua

De curand am preluat o firma pentru care am obtinut parola pentru revisal-22.08.2011-,pana acum nu a avut niciodata salariati, acum am intrat pe site ITM si mi-a activat contul , dar am de inregistrat un contract cu data de 01.09.2011 si nu reusesc sa-l inregistrez ,deoarece imi spune ca utilizatorul sau parola nu sunt corecte, desi le-am scris corect din plicul acela primit de la ei, nu stiu daca gresesc indeva sau imi lipseste ceva, nu stiu ce sa fac.

va multumesc

balazse

#325 Mesaj de balazse »

In mod normal primesti un mail, unde apare un link de activare.
De altfel mare atentie la literele introduse, mai ales la "q" sanu te incurci cu "g".

dragans410

#326 Mesaj de dragans410 »

Sa speram ca se vor introduce toate rapoartele oficiale, caci am vazut in ordinul 1918 o fraza care ma ingrijoreaza:
"În cazul în care, pentru înfiinţarea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, angajatorii folosesc aplicaţii informatice proprii de gestiune a salariaţilor, aceste aplicaţii trebuie să cuprindă şi să furnizeze elemente obligatorii, similar aplicaţiei informatice puse la dispoziţie de Inspecţia Muncii."
Cred ca listarea registrului e cea mai importanta lista si tocmai aceia lipseste ...

chirodeaf543

#327 Mesaj de chirodeaf543 »

huzurui scrie:Buna ziua

De curand am preluat o firma pentru care am obtinut parola pentru revisal-22.08.2011-,pana acum nu a avut niciodata salariati, acum am intrat pe site ITM si mi-a activat contul , dar am de inregistrat un contract cu data de 01.09.2011 si nu reusesc sa-l inregistrez ,deoarece imi spune ca utilizatorul sau parola nu sunt corecte, desi le-am scris corect din plicul acela primit de la ei, nu stiu daca gresesc indeva sau imi lipseste ceva, nu stiu ce sa fac.

va multumesc
Am aceasi situatie, parola primita in 27.08.2011 cu care nu pot intra in noua aplicatie dar pot(culmea) in vechea. .facut o depunere de fisier *.rvs cu niste contracte noi direct la ghiseul ITM sperand ca astfel se va "activa, repara..." dar nu, tot nu am acces. De la informatica ITM au spus ca stiu de problema si au trimis sesizare dar inca este fara raspuns si sa mai asteptam. Din 4 firme la 3 am aceiasi problema, acces cu parola doar in vechea aplicatie on line. :(

sapioniacm

#328 Mesaj de sapioniacm »

vreau sa ma ajutati daca am facut bine
am actualizat programul saga versiune 381 pe 16.08.2011,am 26 angajati activi,la unii salariati am modificat cate ceva unde am trecut data consemnarii 31.08.2011 pentru ca atunci am validat in versiunea revisal ,la ceilalti am lasat asa 16.08.2011,am trimis online si imi apare ca nu am erori ,deci ar fi ok.Eu va intreb mai trebuia sa trec iar la fiecare angajat modificarile ce au fost transmise inainte de 01.08.2011 :?: sau mai trebuia completat ceva, ajutati-ma va rog.

balazse

#329 Mesaj de balazse »

Nu trebuie sa trimiti modificarile care au avut loc inainte de 01.08.2011.
Totusi la tine ce inseamna "a unii salariati am modificat cate ceva", ca eu nu imi pot da seama exact ce ai facut.

sapioniacm

#330 Mesaj de sapioniacm »

adica in vechiul revisal online am observat ca un angajat nu ii corespundea corect adresa,altul avea data contract 01.09.2005 si aparea data de inceput 01.09.2006 date inregistrate nu stiu de cine itm sau reprezentant al firmei cert este ca acum am facut modificare cu 01.09.2005 data de inceput

Scrie răspuns