Pentru angajat concediu crestere copil ( data nastere copil 10.07.2011) am facut urmatoarele :
-cerere angajat concediu
-decizie suspendare art.51 incepand cu data de 01.09.2011
-adeverinta salariu net ultimele 12 luni si depusa la serviciul de asistenta sociala
-operare in Saga , la concedii medicale cod 99, temei legal concediu crestere copil
-declaratia 112 raportata cu Zero , la sectiunea A din anexa 1.2 , formular -pdf
-operare in Revisal Saga stare contract suspendat , stare precedenta activ , data inceput suspendare 01.09.2011 si data sfarsit suspendare 10.07.2013 , temei legal ,,concediu crestre copil''
- copiere fisier din Revisal Saga xml. , instalare Revisal 500 de pe portal , apoi validare fisiere non-revisal si convertirea xml. in rvs. .....programul imi zice ca e corect !
- fisierul rvs. l-am transmit on-line pe itm online , portalul nou ( cu parola si user vechi ) si am listat din rapoarte preluari de pe site + listare raport/ angajat din Saga.
Pe langa toate cele de mai sus( care sper sa fie corecte ) am cateva nelamuriri :
1. declaratia 112 o transmit cu zero in fiecare luna , pentru ca salariatul este in suspendare si nu incetat ?
2.eu trebuie sa mai anunt la alta institutie ( CASA DE SANATATE , SOMAJ , PENSII sau altele ) ca angajatul este in concediu de crestere a copilului ? ....sau serviciul de asiatenta sociala unde s-a depus dosarul vor transmite ei acest lucru ?
3. am avut 3 angajati din care 2 au incetat contractele in februarie 2011 si le-am raportat atunci in Revisal , acum am 1 angajat care e cu contractul suspendat ......pe cei doi incetati mai trebuia sa ii raportez in Revisal nou ???
4. nr. contract de munca in revisal este 1 ...e ok ? chiar daca contractul este mai vechi ?
5. trebuie sa modific vectorul fiscal la finante ? ( daca depun in fiecare luna 112 cu zero eu zica ca ramane vectorul fiscal acelasi pentru depunere

) ?