Doamna Profesoara e de Birotica, am facut un proiect in Excel, un program de NIR-uri, pe care l-am folosit foarte mult timp inainte sa ma atasez de SAGA. I-a placut foarte mult ideea dar cand i-am explicat cum imi calculeaza programelul adaosul comercial, s-a blocat. Fara sa vreau, am inceput sa vorbesc despre TVA pur contabiliceste (4426, 4428...) si m-a pierdut, nu a mai inteles nimic (faza la care mi-am dat seama ca e paralela cu contabilitatea) dupa care mi-a recunoscut ca nu stie asa ceva si ca sa scape de mine, mi-a dat cu temeiul legal in cap

. O sa ii explic babeste, cum ca patronu` ia 50 de "ciungi" cu un leu si vrea sa le vanda cu 2 lei. Eu trebuie sa scot adaosul si TVA-ul... alta explicatie nu am sa ii dau, corect?
In alta ordine de idei, dupa ce i-am zis ca am folosit foarte mult timp programelul, m-a intrebat ca de ce nu il mai folosesc si i-am zis ca m-am automatizat cu SAGA. Atunci mi-a mai dat o tema, sa prezint in Word programul SAGA (avantaje, limite, in ce limbaj e programat softul..., ce poate sa faca mai exact...).
Apropo, in ce limbaj e programat SAGA? 
Sper sa ii fac programului o reclama cat mai buna, daca ii place, precis il va recomanda