pentru SAGA
pentru SAGA
Am mare problema cu neactivarea stocurilor.Am facut optiunea pentru contabilitate si stocuri dar pe pagina mea nu am cod de activare si pentru stocuri.Ce se intampla?Tocmai acum am si o mare nevoie de avea o situatie fiind timestru si fiind nevoie sa transmit situatia cantitativa si valorica la ce am lucrat pana in luna februarie 2007.Cum pot rezolva problema cat mai urgent?Va rog ajutati-ma cat mai urgent!
cred ca este o greseala la obiectele de inventar. dupa cate stiu eu contul in afara bilantului pentru inregistrarea automata a procesului vb de dare in folosinta a obiectelor de inventar este 8039 si nu 8035 care este debitori di amenzi si penalitati. eu asa stiu . daca se poate inlocui contul respectiv este ok. daca altcineva are alta parere?// 

Daca nu aveți contul 8035 in planul de conturi sau exista dar are o denumire eronata, apasați butonul ce are simbolul unei sageți cu varful intors in jos.Acesta are rolul de a actualiza planul de conturi. Vedeți și in help la planul de conturi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.