refacturare
refacturare
Societatea mea presteaza servicii de alimentatie publica ptr o alta societate care pune la dispozitie materia prima. Azi am cumparat de la METRO materie prima prin societatea mea ( avand la mine numai legitimatia mea de client ). Sub ce forma pot refactura, ptr ca eu nu mai am pot avea stoc in contul 301 ?
Uitati ce ma "roade pe mine" : impozitul forfetar se calculeaza in functie de cifra de afaceri.
Avand in vedere definitia cifrei de afaceri ; "Indicator care masoara rezultatele la nivel microeconomic, reprezentand volumul incasarilor din activitatea proprie intr-o perioada de timp"
Nu cumva tranzactiile astea imi maresc cifra de afaceri ? Chiar daca am plata ( catre METRO ) eu operez si o incasare de la partenerul meu de afacere, cel caruia ii refacturez ? Am explicat oare destul de clar ?
Avand in vedere definitia cifrei de afaceri ; "Indicator care masoara rezultatele la nivel microeconomic, reprezentand volumul incasarilor din activitatea proprie intr-o perioada de timp"
Nu cumva tranzactiile astea imi maresc cifra de afaceri ? Chiar daca am plata ( catre METRO ) eu operez si o incasare de la partenerul meu de afacere, cel caruia ii refacturez ? Am explicat oare destul de clar ?