Concediu pt.cresterea copilului ?
-
tocmai am aflat ca sunt insarcinata, eu fiind contabil la 5 firme, la una cu functia de baza si la celelalte cu 2 h.
vreau sa stiu daca mai sunt cazuri de genul, si daca la indemnizatia pt cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani, s-au acceptat toate adeverintele de pe toate firmele.
banuiesc ca, concediul de 126 zile trebuie bagat la toate , nu?
vreau sa stiu daca mai sunt cazuri de genul, si daca la indemnizatia pt cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani, s-au acceptat toate adeverintele de pe toate firmele.
-
Am avut o situatie ca a ta. Eu am inregistrat concediile medicale la ambele societati. Cand faci declaratia la concedii, la firma la care ai functia de baza atasezi concediul medical in original, iar la celelalte in copie. De asemenea, atasezi o adeverinta semnata de administrator cum ca la aceste societati nu ai functia de baza (este o justificare pentru faptul ca nu atasezi concediul medical in original).gherghelescur scrie: ..... si daca la indemnizatia pt cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani, s-au acceptat toate adeverintele de pe toate firmele.
La dosarul pe care il faci pentru a primi indemnizatia pentru crestere copil pui adeverinte de la toate societatile pentru care lucrezi. Este normal sa ti se calculeze indemnizatia in functie de toate veniturile. In cazul meu au fost acceptate fara nici o problema.
-
-
-
Re: Salarii
Eu am trecut la "Concedii medicale" - crestere copil 2 ani/3 ani (cod 99) si am aproximat 2 ani ca interval - cand va veni momentul, voi modifica cu data exacta. Daca te uiti in statul de plata apoi, ai sa vezi ca iti apare corect.iancue939 scrie:..cum sa procedez in program in cazul unui contract de munca suspendat pentru cresterea copilului, in asa fel incat salariatul sa-mi apara pe statul de plata cu "zero" si in declaratii.